Вътрешни щори

Роло щори

Роло щорите са с изключително лесен механизъм за управление, изработват се, от текстилни материи - 100% полиестер, PVC или от фибростъкло. Роло щорите могат да осигурят, както леко приглушена светлина, така и напълно затъмняване. Има богат асортимент от десени, системи с водач и без водач, разнообразни механизми за управление и много различни начини на монтаж за таван, стена или прозорец.

роло щори

Роло щори ден и нощ

Този вид щори са направени от два вида материя – прозрачна, която пропуска светлината и плътна, която осигурява защита от светлина. Предлагаме богат избор от модели и цветове.

роло щори ден и нощ

Вертикални щори 

Вертикалните щори се изработват от висококачествени платове с широка цветова гама и различни разцветки. Специфичното за тях е, че изцяло заместват пердетата, придават завършеност различна степен на пропускаемост.

вертикални щори

Вертикални щори ден и нощ

Вертикалната щора ден и нощ е проектирана така, че да съчетава два вида материя. Прозрачна, която пропуска светлината и плътна, която осигурява защита от светлина.

вертикални щори ден и нощ

Схеми на управленние

Те безпроблемно могат да се събират на различна страна.

вертикални щори ден и нощ

Плисе щори

Плисе щорите контролират дневната светлина и температурата

 плисе щори

плисе щори

Римски щори

При спуснати щори, платът застава почти гладък пред стъклото, а при събиране - елегантно се надипля.

римски щори

Предлагат се 2 модела римски щори:

Японска стена

Подходяща е за високи прозорци във “френски“ стил и дълги витрини, както и за интериорно преграждане на помещения. Има голямо разнообразие от десени и цветове.

 японска стена

Оптималното застъпване на платната не позволява проникване на светлина помежду им.

Хоризонтални щори

Изработват се от алуминий и има разнообразна цветова гама.  Имат възможност за монтаж пред и между стъкла ( при дървена дограма), почистват се лесно. Светлината се регулира чрез завъртане на ламелите. Щорите се поставят на всяко крило поотделно и не е необходимо събиране на щората за отваряне на съответните крила.

хоризонтални щори 

Дървени хоризонтални щори

Дървените хоризонтални щори са чудесен избор за предпазване от слънчевите лъчи. Те поддържат по хладна температура от алуминиевите и освен това имат по – добра топлоизолация. Произведени от напълно естествен материал - липа. Дървените щори добавят топла, приятна и комфортна обстановка.

дървени хоризонтални щори